Vacsoracsata

az rtl uj sorozata a téma Vacsoracsata avagy hogyan főznek a hírességeink

Kereső

Egyedi keresés

AJÁNLATOK

Receptek

Utolsó kommentek

8. hét - Játékosok - Szavazás

2008.04.21. 15:37 - sorozat

Címkék: vágó istván szavazás sváby andrás debreczeni zita vacsora csata dombóvári vanda ungár anikó


A 8. hét versenyzői


Debreczeni Zita

Zita 1981. január 6-án született Szolnokon, majd az érettségije után Szolnokon a Vásárhelyi Pál Közgazdasági Szakközépiskolában Marketing- és reklámmenedzseri végzettséget szerzett.
Az iskola mellett beiratkozott egy modelltanfolyamra, majd számos szépségversenyen indult, mert úgy gondolta, ez jó ugródeszka lehet a modellpálya felé.
 
Dombóvári Vanda

A reggeli népszerű műsorvezetője eredetileg magyar média szakos tanár, ám ezen a pályán mégsem tudott érvényesülni. Hamar rájött, a tanár szakma nem neki való, mivel nem bírja a munkahelyi kötöttségeket.
Az RTL Klub-hoz mesébe illő módon került. Annak idején fejébe vette, hogy a médiában fog dolgozni, ezért nyolcszor felhívta a recepciót, ahol kapcsoltatta az akkori Találkozások Magazin szerkesztőségét – ami most a Reflektor Magazin. Kapott egy rövid meghallgatási lehetőséget. Készített egy rövid riportot, ami tetszett a szerkesztőknek, így felvették. Azóta átkerült a Reggeli című műsorba, ahol minden reggel szórakoztatja a nagyérdeműt.
 
Sváby András

András 1967. október 24-én született.
Nős, két gyermek édesapja.

Médiai pályafutását 1990-ben kezdte a Magyar Rádiónál.

Majd később az MTV-nél dolgozott, majd két évig a rádió pekingi tudósítója lett. Ezután az MTV különböző műsoraiban volt szerkesztő-riporter. Majd 1997-ben átigazolt az egyik kereskedelmi televízióhoz.
2000-ben Kereszty Gábor barátjával megalapította az Interaktív Televíziós Műsorkészítő Kft.-t, majd 2007 szeptemberében felmondott, így jelenleg nincsen állandó médiai tevékenysége.

 
Ungár Anikó

Anikó előadásait többnyire a tiszta, klasszikus kézügyességen alapuló bűvésztrükkökön át az illúziók jellemzik, amely interaktív elemekkel párosul.

Több, a világon megjelent bűvész lexikonban megtalálható a neve és szakmai kiadványai.
2002-ben megjelent könyve leginkább az életéről és utazásairól számol be.

Turnézott már bűvész trükkjeivel az afrikai kontinens több országaiban, Japánban, az USA-ban, távolkeleten és nem utolsó sorban Európa országaiban is.

Vágó István


Vágó István eredetileg vegyészmérnöknek készült, ám hamar rájött, hogy a laboratórium és a gyárak világa nem neki való.
Ezután külkereskedőként dolgozott és jelentkezett a televízióban meghirdetett Riporter kerestetik vetélkedőbe. Annyira jól szerepelt, hogy Vitray Tamás felfigyelt rá és felajánlotta neki a barkochba-játék vezetését, ő pedig elfogadta.

A kvízmester lassan már harminc éve vezet vetélkedőket.
Az RTL Klubnál a Legyen Ön is milliomos! arca.
A játék mellett másik nagy, életét kísérő szenvedélye a zene. Évekig csak szórakozásból jártak össze barátaival, saját örömükre zenéltek, majd pár évvel később zenekart alapítottak.
 



A bejegyzés trackback címe:

https://vacsoracsata.blog.hu/api/trackback/id/tr50433944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása