Vacsoracsata

az rtl uj sorozata a téma Vacsoracsata avagy hogyan főznek a hírességeink

Kereső

Egyedi keresés

AJÁNLATOK

Receptek

Utolsó kommentek

10. hét - Südi Iringó receptjei

2008.05.13. 19:33 - sorozat

Címkék: receptek südi iringó trópusi gyümölcsleves sárgadinnyében tálalva pármai sonkába göngyölt pácolt csirkemell zöldségbatyuval rakletten sütve





Előtel

"Trópusi gyümölcsleves sárgadinnyében tálalva"

Hozzávalók:

Friss gyümölcsök:

ananász
sárgadinnye
kivi
narancs
mandarin
főzőtejszín
mangó juice
főzés nélküli pudingpor

Elkészítési mód:

Meghámozzuk a friss gyümölcsöket, majd apró darabokra vágjuk. Összeöntjük egy nagy tálba és összekeverjük a főzőtejszínt a mangó juice-szal és a pudingporral. Ezután csomómentesre turmixoljuk. Ha kész, hozzáadjuk a gyümölcsöket és hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek. Ha kellően lehűlt, akkor a kettévágott és kibelezett dinnyecsészékbe tálaljuk.


 

Főétel

"Pármai sonkába göngyölt, pácolt csirkemell, zöldségbatyuval Rakletten sütve"

Hozzávalók:

csirkemell
szárnyasokhoz fűszeres grill pác
mustár
olívaolaj
natúr joghurt
banán levél
pármai sonka
gomolya sajt
paradicsom
ananász
friss zöldségek
karalábé
sárgarépa
cukkini

Elkészítési mód:

Fűszeres grill páchoz öntsünk egy kis olajat és egy nagy kanál mustárt, majd jól megforgatjuk benne a gyerektenyér nagyságúra vágott csirke darabokat. Ezután megkenjük joghurttal, betekerjük a sonkába, és betesszük a hűtőbe. A zöldségeket apró darabokra vágjuk, és beletesszük a jól megmosott és felgőzölt banán levélbe. Teszünk rá egy kis vegetát és egy kicsi vajat, majd ügyesen becsomagoljuk kis batyu formájúakra. Betesszük az előmelegített sütőbe körülbelül 30 percre. Addig előkészítjük a Raklett lapátkáit, a paradicsomot tesszük alulra, rá egy bazsalikom ágat és a tetejére zárásként a gomolya sajtot. Óvatosan meglocsoljuk egy kis olívaolajjal. Ananászokat karikázunk, amik tetejére egy pici vajat teszünk, hogy jobban megsüljenek. Ha mindennel elkészültünk, már csak a Raklettre kell szépen ízlésesen felpakolni az előre elkészített finomságokat.


Desszert

"Eper fagyi"

Hozzávalók:

epres joghurt
sok friss eper
porcukor
főzés nélküli pudingpor
főzőtejszín

Elkészítési mód:

Turmixgépbe beletesszük az összes alapanyagot, összeturmixoljuk, és utána már csak a gépen múlik minden. Ha szerencsénk van és az idő is elég, akkor a fagyi is összeáll, kanalazható állagúra.

Forrás: vacsoracsata.tv

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsoracsata.blog.hu/api/trackback/id/tr8466894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leja Dorina 2008.08.19. 15:01:03

Szerintem Iringó nagyon jó ételeket csinált! De a legjobban nekem a fagyi tetszett a hogy fel tálalta!És szerintem nagyon jól eltalálta hogy minden gyümölcsös lgyen mert én ha ott lettem volna mindet megettem volna!!!!!!!!!!!!! Mert nagyon szeretem a gyümölcsöket!

Fufu 2008.08.21. 16:35:56

Imádlak titeket!!!És a vacsoracsatát is!!!


süti beállítások módosítása