Vacsoracsata

az rtl uj sorozata a téma Vacsoracsata avagy hogyan főznek a hírességeink

Kereső

Egyedi keresés

AJÁNLATOK

Receptek

Utolsó kommentek

Rózsa Gyurihoz orvost hívtak

2008.08.06. 20:52 - sorozat

Címkék: soma rózsa gyuri keleti andrea jáksó lászló falusi mariann gáspár bea vacsoracsata benkő dániel

 

A vacsoracsata felvételei továbbra is folynak, úgy tűnik az ismétlések után újabb hírességek főzési tudományát csodálhatjuk.

Ám a forgatások nem mindig zökkenőmentesek:

 

Rózsa Gyurihoz orvost hívtak, miután megette Jáksó főztjét!

Nem mindennapi vacsora zaklott le Jáksó Lászlónál a minap - A Vacsoracsata heti résztvevői közül a rádióson volt a sor, hogy főzzön társainak. Az érzékeny gyomrú Jáksó helyett azonban most egy vendége lett rosszul!

Jáksó László különösen kényes a gyomrára - Ám most, hogy ő volt a házigazda a Vacsoracsata pénteki forgatásán, senki sem hitte volna, hogy bármi baj lehet.

Csakhogy Rózsa Gyuri már néhány falat után émelyegni kezdett, kiverte a hideg veríték, és orvost kellett hívni hozzá! A pórul járt sztár, aki csak egy injekció után érezte jobban magát, elmondta: egyébként ízlett neki Laci főztje. Majd nevetve hozzátette: lehet, hogy a szóvan vívott csatáért akart bosszút állni rajta eképp Jáksó - adta hírül a Napi Ász.


A nagysikerű vacsora-sorozat során egyébként már nem először éri kellemetlen meglepetés a vendégeket. Szinte nincs olyan epizód, amikor valakinek ne lenne negatív hozzáfűznivalója is a fogásokhoz.
Egyik-másik egyestés házigazdának nem lehetett könnyű lenyelnie a kritikát, különösen, ha egy gyakorlott háziasszony volt az illető.


Korábban Soma és Gáspár Győző neje, Bea asszony is kapott hideget-meleget a Vacsoracsatában - ami mindkettőjüket szíven ütötte. A két asszony még majdnem össze is kapott a főzés miatt, tudniillik, hogy mi a jobb: ha egészséges étel kerül az asztalra, vagy ha finom...


Falusi Mariannt az készítette ki, hogy állandóan beleszóltak a többiek a vacsorakészítésébe.


Benkő Dániel elégedett volt a saját főztjével, s bár nem esett jól neki, hogy a társainak nem nyerte el a tetszését, örül annak, hogy részt vehetett a műsorban.


Keleti Andrea ugyanígy emlékszik vissza a Vacsoracsatára: bár kezdetben sokat piszkálták, mégis jó élményekkel gazdagodott a forgatások alatt.

 

Forrás: bulvar.ma.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsoracsata.blog.hu/api/trackback/id/tr42603073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása