Előétel
"Libamáj terrine"
Hozzávalók (6 személyre):
0,70 kg libamáj
0,25 l főzőtejszín
0,05 kg zselatin
0,02 kg só
0,005 kg majoránna
...
Előétel
"Libamáj terrine"
Hozzávalók (6 személyre):
0,70 kg libamáj
0,25 l főzőtejszín
0,05 kg zselatin
0,02 kg só
0,005 kg majoránna
...
Előétel
"Indiai Naan kenyér Mango Chatney-val"
Hozzávalók:
Naan kenyér
3 csésze liszt,
5 t.k. sütőpor,
1 pohár joghurt,
4-6 t.k. olaj,
1 t.k. só ...
Előétel:
"Tejfölös gombaleves"
Hozzávalók:
- 35-40 dkg gomba
- 15 dkg sárgarépa (aki szereti)
- 15 dkg fehérrépa (aki szereti)
- 4 ...
Előétel:
"Hideg bőségtál"
Hozzávalók:
sajtok (camembert, fetával töltött paprika, stb.)
articsóka
szárított paradicsom
alma, szőlő
...
Előétel:
"Disznóságok Salgótarjánból"
Hozzávalók:
1,5 kg csontos csülök
50 dkg kolozsvári szalonna
0,5 kg tepertő
2 kg malac ...
Véget ért a nyári szünet, vége az ismétléseknek
Új részek, újabb sztárok a Vacsoracsatában
A héten ki lesz a kedvenc?
A vacsoracsata felvételei továbbra is folynak, úgy tűnik az ismétlések után újabb hírességek főzési tudományát csodálhatjuk.
Ám a ...
Na, ilyen még nem volt!
3 első helyezett!
2 második helyezett ...
Az e heti verseny eredménye:
1. helyezettek 36 ponttal: Bodrogi Gyula
...
kerestem, kerestem.... végül ezeket találtam....
Ez a recept nagyon hasonlít a Gönczi Gábor főztjéhez, vagy pont az? :)
Mexikói csirke
...
Előétel
" Vadgomba krémleves "
Hozzávalók:
4 fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
20 dkg vaj
60 dkg champion gomba, vargányagomba, kucsmagomba
1 csomag ...