
Előétel
" Palócleves "
Hozzávalók:
30 dkg marhahús
25 dkg zöldbab
25 dkg burgonya
4 evőkanál olaj
1 púpozott evőkanál liszt
2 dl tejföl
2 fej ...
Előétel
" Palócleves "
Hozzávalók:
30 dkg marhahús
25 dkg zöldbab
25 dkg burgonya
4 evőkanál olaj
1 púpozott evőkanál liszt
2 dl tejföl
2 fej ...
Előétel
" Sóska krémleves főtt tojással, újhagymával, zsemlekockával "
Hozzávalók:
1/2 kg sóska
1 db krumpli
2db húsleveskocka
pici só
4-5 ...
Előétel
" Kemencében sült fácánleves "
Hozzávalók:
2 db fácán
3-4 db csirke csirkenyaka
1 db pulykaszárny
1 adag vegyes leveszöldség
2 db ...
Előétel
" Bélszín-carpaccio "
Hozzávalók:
60 dkg bélszín
2 evőkanál mustár
őrölt fekete bors
1 nagy citrom leve
só
6 evőkanál étolaj vagy ...
![]() Bodrogi Gyula
Bodrogi Gyula pályáját néptáncosként kezdte. 1954-ben a Színház- és Filmművészeti Főiskola hallgatója lett, ... |
Előétel
" Mediterrán paradicsomleves "
Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
3 sárgarépa
3 fehérrépa (lehetőleg zsengék)
1 kisebb ...
Előétel
" Cukkini - pesto leves "
Hozzávalók:
500 g cukkini
5 dl zöldségleves (vagy 1 db zöldségleves kocka és víz)
1 db burgonya
1 csokor friss ...