Vacsoracsata

az rtl uj sorozata a téma Vacsoracsata avagy hogyan főznek a hírességeink

Kereső

Egyedi keresés

AJÁNLATOK

Receptek

Utolsó kommentek

9. hét - Játékosok - Szavazás

2008.05.05. 10:26 - sorozat

Címkék: szavazás leo csollány szilveszter koós réka vacsora csata delhusa gjon fésüs nelly


A 9. hét versenyzői


Csollány Szilveszter

Az elismert sportoló számtalan aranyérmet begyűjtött már az évek során. Vajon szakácsként is éppoly jó, mint tornászként?

Delhusa Gjon

Delhusát pályáján Gyulai Gaál János indította el. Az albán származású énekes először a Hegyek lánya című dalával tűnt fel az 1971-es táncdalfesztiválon. 1989-ben megkapta a Magyar Rádió EMERTON díját és 1996-ban a Mediterrán című nagylemezéért átvette Albánia legmagasabb kulturális kormánykitüntetését is.

Fésüs Nelly

Nelly számos televíziós sorozatban és Showban szerepelt már. Többek között láthatták már a Barátok közt-ben és az RTL Klub Világ 7 csodája című műsorban.

Koós Réka

Réka mióta az eszét tudja, színésznőnek készült. A talpraesett tehetséges lány álma hamar teljesült, és mára hazánk egyik neves színésznőjévé és énekesnőjévé vált.

Leo

Leo volt már marketing manager, benzinkút és cukrászatvezető, most azonban egy teljesen új arcát mutatja meg. A Való-világ már a múlté és egy hét erejéig a Cool tévé is, ugyanis a népszerű villalakó főzésre adja a fejét.
 

Forrás: vacsoracsata.tv






A bejegyzés trackback címe:

https://vacsoracsata.blog.hu/api/trackback/id/tr42445893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása