Vacsoracsata

az rtl uj sorozata a téma Vacsoracsata avagy hogyan főznek a hírességeink

Kereső

Egyedi keresés

AJÁNLATOK

Receptek

Utolsó kommentek

Folytatódik a vacsoracsata

2009.01.06. 05:53 - sorozat

Címkék: vacsoracsata vacsora csata

 

Kattints a képre a folytatáshoz!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsoracsata.blog.hu/api/trackback/id/tr58860755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eler 2009.01.14. 19:46:02

Felháborit,hogy egy analfabéta úgynevezett (Didikirály) közös vacsorán vesz részt köztiszteletnek örvendő emberekkel,akik megdolgoztak azért,hogy ott legyenek! Én már akkor elsülyedtem volna szégyenembe,mikor a "celeb vagyok" müsorában fűrdözött a többiekkel egy olyan fürdőnadrágban amiben belevolt ragasztva egy bögyört !!!!! Miért nem engedik dolgozni ezt az embert?? had csinálja azt amihez ért!!!!.ha ért valamihez.Mindenesetre nagyon elszomoritó,hogy ide erőlteti valaki. üdvözlettel Eler.

Mama48 2009.01.15. 15:00:25

Számomra nagyon nagy csalódás volt Keleti Andrea estje. Egy kétgyermekes családanyától többet vártam. Gjoni véleménye nem mérvadó, mint tudjuk ő elfogult Andreával. A desszertnek nevezett rizsfelfújt és kiwiszósz. Borzalmas lehetett együtt és külön-külön is. Először is a riszt nem mosta meg, csak bezuttyintotta a lábasba. Hidegen tálalni hát nem is értem. Egyszer már lebőgött vele, most mégis ezzel próbálkozott. Küllemre sem volt valami bizalomgerjesztő. és hol maradtak az egzotikus gyümölcsök? Ja és ha vendégnek tálalom a sütimet, a széleit levagdosom, azt úgy illik.A látottak alapján ezt Andrea nem tudja Sztóval nem volt egy nagy durranás a főztje.

virag légfrissítő · http://merida.hu/ 2012.09.06. 12:28:34

hol lehet látni? tud alom egy linket ezzel a programmal? <a href="http://merida.hu/">kézszárító</a>


süti beállítások módosítása