Vacsoracsata

az rtl uj sorozata a téma Vacsoracsata avagy hogyan főznek a hírességeink

Kereső

Egyedi keresés

AJÁNLATOK

Receptek

Utolsó kommentek

Új vetélkedő az RTL Klub-on

2008.03.02. 10:35 - sorozat

Címkék: rtlklub vacsoracsata

Új vetélkedő kezdődik az RTL Klub-on.

A Vacsoracsata szereplői fakanállal „kardoznak”.

Hétköznaponként délután 16:25-től látható műsorban minden nap más alkalmi séf kápráztatja el konyhaművészetével négy ismeretlen társát. Vacsora után pedig a vendégek pontozzák házigazdájuk jártasságát az ízek világában. Másnap viszont pontozóból lesz a szakács, és a séf veszi kezébe a pontozótáblát. Aki a héten a legtöbb pontot kapta, értékes nyereményben részesül.

A műsorban a szakácsművészet mellett az is fontos szerepet kap, hogy a versenyzők hogyan fogadják a vendégeket, hogyan terítenek, milyen házigazdák.

A Vacsoracsata első adásaiban Gáspár Bea, Sütő Enikő és Benkő Dániel veszik kezükbe a fakanalat, de a műsorba bárki jelentkezhet.

Lássuk hogy-mit főznek a versenyzők!

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsoracsata.blog.hu/api/trackback/id/tr37360767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kormos Erzsébet 2008.03.03. 17:38:23

Nagyon tetszett az első adás szerintem Bea-asszony nagyon is kitett magáért mert ezeket az ételeket nem hiszem el hogy más legalább hetente egyszer megfőzi vagy megsüti. A Bea nagyon is jó háziasszony, s az étteremben is csak akkor szolgálnak fel bort sört pálinkát ha azt kérik külön a vendégek. Én csak azt tudom mondani le a kalappal Bea előtt hajrá

B Hajnalka 2008.03.03. 17:58:15

Nagyon tetszett az első rész ! Bea ki tett magáért és elismerésem neki . Ami nagyon nem tetszrtt az Soma viselkedése , én is Hajdúnánási vagyok és ez a viselkedés amit a műsorban produkált ,igazi tírpák viselkedés nagyot csalódtam benne és szerintem a műsor után nagyon sok ember szemében ! Egy ember az etikett és az illem szerint nem így viselkedik vendégségben !

Solya 2008.03.03. 18:23:00

Nagyon tetszett a műsor, le a kalappal Bea előtt!Viszont a vendégek saját magukat járatták le,szerintem bunkó módon viselkedtek,én már kidobtam volna őket.Vendégségben nem illik így viselkedni,szégyelhetik magukat!

Marcsi 2008.03.03. 19:04:48

Nagyon tetszik a músor csak a szereplők igen visszataszitóan viselkedtek. A mai szűkös világban vannak emberek és gyermekek,akiknek napról - napra nincs mit enniük, még száraz kenyér is ritkán jut az asztalukra.A szereplők önmagukat minősitették. Vendégségben nem szép dolog igy viselkedni. Bea nagyon igyekezett ,hogy vendégeit kellő képpen megvendégelje, de ők vissza éltek az ő vendégszeretetével. Az ismert személyeknek példát kellene mutatni. Szégyeljék Magukat!

stumpf barbara 2008.04.03. 17:22:10

mindenki nagyon jol fözött eddig


süti beállítások módosítása