"Egészséges energiabomba, mandulával és tejszínnel díszítve."
Hozzávalók:
csalánból főtt erős tealé
1 fej fokhagyma (ha kínai)
¾ kg spenót
1 gyűszűnyi Ouzo
1 szójatejszín
olívaolaj
szerecsendió
fenyőmag
borsikafű
mandula
Elkészítési mód:
Első lépésként főzzünk egy erős csalánteát, majd tíz percig hagyjuk állni és tegyük félre.
"Enikő főételétől, bármi növényevővé válhat."
Hozzávalók:
1 zacskó bulgur (búzatöret)
3 csomag koriander
2 fej lilahagyma
1 doboz koktélparadicsom
2 zöld erős paprika
1 sárga, 1 zöld, 1 piros pritamin paprika
1 csomag menta
1 csomag petrezselyem
Elkészítési mód:
A bulgurt forrásban lévő vízben főzzük meg, majd 5 percig hagyjuk állni addig, amíg nem puhul meg. Az apróra vágott zöldségekkel keverjük össze 1 dl olívaolajban és a zöld citrom levével találjuk.
Szejtán pörkölt
Hozzávalók:
30 dkg szejtán (búzahús)
3 fej vöröshagyma
2 üveg biolecsó (vagy saját készítésű)
Elkészítési mód:
Desszert - biofagyi
"Finom, mert fagyi, de egészségesebb a föld összes desszertjénél, mivel bio."
Hozzávalók:
2 doboz szeder
1 doboz szójatejszín
1 evőkanál fahéj
2 evőkanál méz
1 zöld citrom leve
Elkészítési mód:
Ezeket összeturmixoljuk, és az így kapott habot biofagylalttal (csoki ízű), szójatejszínnel meglangyosított karobbal tálaljuk.Forrás: vacsoracsata.tv
Utolsó kommentek