Vacsoracsata

az rtl uj sorozata a téma Vacsoracsata avagy hogyan főznek a hírességeink

Kereső

Egyedi keresés

AJÁNLATOK

Receptek

Utolsó kommentek

4. hét játékosok - Szavazás

2008.03.25. 15:28 - sorozat

Címkék: rtlklub szavazás vacsora csata


4. heti versenyzők:


Achilles Filippo Sparta

Achilles 31 éves dj, zeneíró, zenei producer, emellett hobbi szinten festő. Apai ágon olasz származású, azon belül is szicíliai, édesanyja pedig magyar. Lassan 20 éve él Magyarországon. Fiatal barátnőjével és az argentin dog kutyájával lakik együtt egy gyönyörű szép budai házban. A mediterrán ételeket szereti. Édesapjától tanult meg főzni, akitől rengeteg különleges receptet is kapott.


Bánovics Marcsi

Marcsi 29 éves és modellként dolgozik. 2005-ben playmateként szerepelt a nyuszis magazinban. Az egészséges ételeket szereti, ezért ritkán eszik húst, de ha mégis, akkor csak a könnyebb, kevésbé zsírosabbakat részesíti előnyben. Legtöbb receptjét ő találta ki. Elárulta, azért jelentkezett a Vacsoracsatába, hogy bebizonyítsa mindenkinek, tévesek az előítéletek, mivel egy szép modell lány is lehet konyhatündér.


Mácsay Judit

Judit 45 éves és háztartásbeli. Egyedül neveli jelenleg 19 éves lányát. Évek óta ez a fő „foglalkozása”. Férjével bár házasok és jó viszonyban vannak, mégis külön élnek. Judit a lányának minden nap komplett menüt csomagol össze, amit a mai napig bevisz magával az iskolába. A főzésen kívül Judit varrni is imád, amikor lánya még gyerek volt, az összes ruháját ő készítette el. Szereti a laktató ételeket és a jó hangulatú estéket.

Moldován András

András 43 éves, egy mangalicatenyésztő és feldolgozó cég tulajdonosa, illetve igazgatója. Magánemberként is a húsételek megszállottja. A különleges alapanyagokból igényesen elkészített és szépen díszített ételeket szereti. Kifejezetten ínyenc. Emellett a maga finom, szellemes és néha kissé cinikus stílusában nagyon kritikus is. Azt mondja magáról, hogy nehéz ellenfél lesz.


Forrás:vacsoracsata.tv


A bejegyzés trackback címe:

https://vacsoracsata.blog.hu/api/trackback/id/tr82395803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NaTa 2008.03.25. 17:02:38

Hello!
Még egy kis info Achillesről :)
www.club-ghibli.hu/djs.htm


De nagyon jo a sorozatotok.Le a kalappal.Kellett már az ilyen

További sok siker
NaTa
Nagy Tamás

bibi 2008.03.28. 15:26:48

szerintem marcsi nagyon jó kaját főzött főleg a csokis túrógombóc:P

Kemu 2008.03.28. 18:15:31

András vacsorája egy magamutogató kőgazdag "üzletember" erölködése volt. Megfizetett egy jónevű szakácsot, aki elkészítette ezt a menüsor 90%-ban, így neki jószerivel csak szervírozni kellett. Az ételsort lehet, hogy Ő találta ki, mert ezt így együtt, csak a gazdagságát illusztrálta. Mint házigazda túl modoros volt. Nem is nyerte el a nézők és a vendégek rokonszenvét.

czili 2008.07.19. 09:19:44

Tapasztalt háziasszonyként mondom: Judit ételei lehettek a legfinomabbak. Szerintem méltatlanul lepontozták a többiek. Azóta már ki is próbáltam a menüsorát, és szuper volt. Már eleve az elején felbosszantott András, amikor degradálóan nyilatkozott róla" háziasszony, a családtagjai biztosan szeretik, amit föz", de nem vár töle túl sokat.Jól le is pontozta, és beleverte a csúfot. (Ahhoz képest minden elfogyott,amint láttam) András igazi megtestesítöje az unintelligens sznob atitüdnek. Annyi finnyázása után vártam, hogy vajon milyen gasztronómiai élménnyel rukkol elö: sült malac az ebédlöasztalon, brutális volt, és nagyon gáz, égö. Két nö meg egy valóban gourmand hapsi elé tálalja közvetlenü a röfit. Én egy falatot sem bírtam volna enni, amikor pár centire tölem ott a malac, s" szemezek vele".IEkkor bizony eléggé nyilvánvaló lett, hogy messze van ö attól,a képtöl, amit mutatni szeretne magáról.Ezért is volt elájulva Achillestöl, az olasz srác egy valódi könnyed ,életvidám és intelligens ember.Bár a kajája elég szimpla volt. Gyakran ettem már ilyen ételeket Olaszországban.Nem tudom, miért voltak töle elájulva.


süti beállítások módosítása