Vacsoracsata

az rtl uj sorozata a téma Vacsoracsata avagy hogyan főznek a hírességeink

Kereső

Egyedi keresés

AJÁNLATOK

Receptek

Utolsó kommentek

5. hét - Játékosok - Szavazás

2008.03.31. 16:04 - sorozat

Címkék: rtlklub szavazás szőke andrás marsi anikó ördög nóra vacsora csata horváth éva bárdosi sándor



Az 5. hét versenyzői

 

Bárdosi Sándor

Sanyi csillagjegyéhez hűen a ringben is bikaként viselkedik.
Számos aranyérmet begyűjtött már, ám mégis visszavonult és azóta szumóban bizonyítja tehetségét. Azonban most úgy döntött, hogy egy tőle teljesen távol álló területen is kipróbálja magát.
Sanyi főzésre adta fejét és nem is akár hol, mint a Vacsoracsata című műsorban. Így önök is megnézhetik, hogy tényleg olyan jól áll-e olimpiai bajnokunk kezében a fakanál, mint a bokszkesztyű.


Horváth Éva

Nincs olyan ember Magyarországon, aki ne hallott volna Éváról. Hiszen 1998-ban hazánk szépségkirálynőjévé választották, aminek köszönhetően több világversenyen is részt vett. 2004-ben megnyerte a görögországi Miss Tourism Planet választást. Azóta számtalan modellmunkája volt már és több magazin címlapján is szerepelt. Az elmúlt évek alatt számos televíziós produkcióban is szerepelt, jelenleg pedig a Cool tévé nézőit varázsolja el szépségével napról-napra. Szabadidejében a fittnessnek és a búvárkodásnak hódol. Gyűjti a cipőket és a sminkcuccokat. 
 

Marsi Anikó

Anikó 1994 óta dolgozik a médiában. 2006-ban anyai örömök elé nézett és azóta minden idejét a családjának szenteli.
Nemrégiben visszatért a képernyőre, hogy ismét a Fókusz stábját erősítse.
 

Ördög Nóra

Nóri egy kis szegedi kábeltévénél kezdte pályafutását, jelenleg pedig az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsorvezetője. Eleinte a háttérben dolgozott, majd jöttek a képernyős munkák, mint a Kölyökklub, a Reggeli, a Szombat Esti Láz vagy a Csillag Születik.
 

Szőke András

András kortárs filmrendező, forgatókönyvíró, operatőr, színész és az underground filmkészítés egyik legismertebb alakja. Már gyermekkorában is érdekelte a festészet és a filmezés. 15 éves korától amatőr filmesként tevékenykedett, majd pár év múlva egy neves filmcéghez szegődött rendezőasszisztensként, utána rendezőként. Számos sikere és elismerése ellenére András egy cseppet sincs elszállva magától és nagyon egyszerű körülmények között éli mindennapjait.
 

Forrás: vacsoracsata.tv



A bejegyzés trackback címe:

https://vacsoracsata.blog.hu/api/trackback/id/tr81404563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Böbe 2008.03.31. 19:13:23

Guszta volt Anikó főztje. Igazán kedves háziasszony. Szívesen mennék hozzá vendégségbe.

Zso 2008.04.01. 10:42:38

Szerintem is guszta volt Anikó főztje, de nekem nem jött lehogy annyira kedves lenne. Szerintem úgy viselkedett, mintha vendég lenne, inkább visszahúzódott, nem is foglalkozott a vendégeivel.
A jó hangulat Szőke Andrásnak köszönhető, ha nincs ott akkor jóval kevesebbet kacarásznak ...

anikó 2008.04.01. 17:26:08

Gratulálok, egyrészt nagyon jó a heti "sztárösszeállítás" másrészt nagyon szórakoztató. Nem gondoltam volna hogy Szőke András ennyire "normális" tud lenni. Kár, hogy ezekkel a idétlen reklámokkal elrontja jó hírnevét. Nagyon tetszett Szőke András mai vendéglátása is, egyszóval az egész csapatösszeállítás kiváló. Remélem igy is lesz továbbra is. Gratulálok.
Örülök, hogy e müsor kapcsán kellemesen csalódtam Szőke ndrásban. Egyébként Marsi Anikót nagyon-nagyon imádom, kedvelem, nagyon rokonszenvesnek tartom, de mindegyikőjüket.
Ugyhogy gravulálok, és köszönjük. Nagyon jól szórakoztunk, nagyon jó a heti összeállítás.


süti beállítások módosítása