Vacsoracsata

az rtl uj sorozata a téma Vacsoracsata avagy hogyan főznek a hírességeink

Kereső

Egyedi keresés

AJÁNLATOK

Receptek

Utolsó kommentek

6. hét - játékosok - Szavazás

2008.04.07. 17:04 - sorozat

Címkék: szavazás hajdú péter réka zoltán erika ágica hajas lászló farkasházi

A 6. hét versenyzői:



Ágica

Ágica 2004. január 2-án úgy döntött, feladja hétköznapi életét és beköltözik a Való Világ villájába. Azóta Magyarország egyik kedvenc médiaszemélyisége lett. Jelenleg egy telefonos műsort vezet a hazai zenetévén.



 Farkasházi Réka

Réka Cegléden született. Első filmszerepét tizenhét évesen játszotta, Elek Judit Ébredés című filmjében. Érettségi után felvételt nyert a Gór Nagy Mária Színitanodába.  A Tanoda elvégzése után az ELTE művelődésszervező szakán szerzett diplomát. 2001-ben ment férjhez, 2004-ben pedig megszületett a kisfia.



Hajas László

Laci Magyarország egyik legelismertebb fodrásza. Több nemzetközi és elismert versenyen megmutatta már tudását. Számos kitüntetése mellett 2007. augusztus 20-án Kóka János gazdasági minisztertől a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét is megkapta.



Hajdú Péter

Péter mióta eszét tudja műsorvezető akart lenni. Gyermekkorában, míg kispajtásai játszottak addig ő Friderikusz és Vitray műsorát nézte. Pár évvel később Péter álma teljesült, mert gyermekkora egyik példaképe Vitray Tamás felfedezte és felkarolta. Majd egyik iskolatársával, Tornóczky Anitával produkciós céget alapított és tévés műsorkészítésbe fogtak. Huszonhat évesen már producere és műsorvezetője volt a saját maga által kitalált műsorának, és azóta pedig egyre jobban felfelé ível a karrierje.



Zoltán Erika

 Erika az 1990-es évek egyik legismertebb énekesnője és tánctanára volt.
Férjével Robby D-vel (Kátai Róbert) - aki táncos-koreográfus -, a 90-es évek elején találkoztak. Erika akkor már férjnél volt, de pár hónapos ismeretség után úgy döntött elváll párjától és összeköltözik Robival, akivel azóta is nagyon boldogok. 1997-ben összeházasodtak. Van egy közös gyerekük, aki 1997. december 20-án született.
 

Forrás: vacsoracsata.tv




A bejegyzés trackback címe:

https://vacsoracsata.blog.hu/api/trackback/id/tr69415363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tok 2008.04.08. 00:52:38

Annyira visszataszító Hajdú külsőleg és belsőleg is, hogy az elmondhatatlan!
Külsőre több jegyet hordoz magában, ami a szellemi fogyatékosokat jellemzi. Hát a viselkedése is..
Nagyon rút, nagyon buta ember. A vicc az, hogy többre tartja magát a bulvársztárocskáknál, miközben ő mást sem csinál, csak a bulvár újságokat, műsorokat bújja, illetve egyet vezetni próbál.
Arra sem jött rá, hogy bunkó mindenki tud lenni, ez nem egy stílus, hanem intelligencia kérdése.
A hazai ismert emberek közül tőle irtózok a legjobban! Emberileg egy nulla, külsőre elfog a hányinger.. nagyon visszataszító! Nem csodálom, hogy annó levették a képernyőről, hogy nem képernyőképes a megjelenése!:D Hát valóban nem.
Ünnepnapnak nyilvánítanám azt a napot, amikor teljesen lekerül a képernyőkről! Már csak a jóízlés és a szemem világa védelmében.

laci 2008.04.08. 08:31:07

Az előző hét után a tegnapi (hétfő) szánalmas volt - Hajdú Péternek köszönhetően.
Én sem találok szavakat. Csak ne láttam volna a mai előzetesét, amiben szegény Ágicával még verekszik is. Igen, lehet még lentebb menni.
Vicc az egész. Normális emberekkel lehet normális műsort csinálni, de hát így - Zoltán Erikát és Hajast sajnálom.

Hajdú megnézett már egy műsort is, amiben ő szerepel?

gabo58 2008.04.09. 18:10:25

Hajdú Péter nálam kiverte a biztit .Ö ebe a csapatba nemm való söt a képernyöre sem .A beképzelség a nagyképűség bunkoság szobrát róla lehet mintázni ez az én véleményem.

Manci 2008.04.09. 20:38:28

Hajdú Péter nagyon unszimpatikus alak. Okvetlenül languszta-farok kellett neki a vacsihoz? Kérkedik a sok egyszerű ember előtt? Sajnos sokan nem tudnán megvenni azt a vacakot.
Nekem ez is visszataszító volt.

Gábor 2008.04.11. 16:45:09

Hajdú Peti kicsit ciki.

emma 2008.04.11. 17:31:55

sajnalatos modon annyira kiabrandito volt az artatlan baranyka szemu Farkashazi Reka,jobb lett volna ha nem vett volna reszt ebben a musorban,folosleges volt annak ellenere,hogy ert a fozeshez. Osszekotottem volna a Hajduval.

ödön 2008.04.11. 19:50:06

hát népek. ez a garnitura rendesen leszerepeltette a maga sznob elitjét.
de e dicstelen társaság legsötétebb pontja az a hogyis hívják ja, a hajdu. enyire ilemet mellőző, nagyképű, és ordenárén műveletlen gyomorforgató mocsokkal régen volt dolgom.
elgondolkodtató. a politikusaink minden oldalon ojanok amijenek, és lám, az úgynevezett sztárjaink, és itt inkább csak bulvár sztárocskákról lehet talán szó, szóval asszem nincs miért elképednünk, ha az egyszerü halandók sem képesek miattuk túl lépni kicsinységeiken.

szandi 2008.05.11. 12:25:05

ki mit mond,szerintem ezen a héten lehetett a legtöbbet röhögi.


süti beállítások módosítása