Vacsoracsata

az rtl uj sorozata a téma Vacsoracsata avagy hogyan főznek a hírességeink

Kereső

Egyedi keresés

AJÁNLATOK

Receptek

Utolsó kommentek

7. hét - Játékosok - Szavazás

2008.04.14. 16:38 - sorozat

Címkék: szavazás ábel anita keleti andrea falusi mariann vacsora csata istvánfi dániel janicsák istván


A 7. hét versenyzői


Ábel Anita
 
Anita az első hazai szappanopera, a Szomszédok Julcsijaként vált ismertté.
Azóta volt már az RTL Klub Reggeli című műsorának házigazdája és az egyik közszolgálati rádiónak is. Mostanság már csak színházi színpadokon találkozhatnak a népszerű művésznővel, 
aki pár hónap múlva anyai örömök elé néz.

Falusi Mariann

Mariann pályafutása egy tehetségkutató versennyel indult. Sikersorozata 1985-ben folytatódott, mivel Kubából is fesztivál győztesként térhetett haza. Évekig a Stúdium Dixilend szólóénekese volt, azonban játszott a Pesti színházban, Szegeden, Diósgyőrben és Szolnokon is. Lang Györgyivel létrehozta a Pa-dö-dö együttest, mellyel sikert sikerre halmoztak. Évekig vezetette a RTL Klub Reggeli című műsorát és jelenleg is rádiós műsorvezető. Sokoldalúságát a Csillag születik zsűritagjaként is megcsillantotta.

István Dániel

A Reflektor műsorvezetője már kiskorában tudta, mivel akar nagykorában foglalkozni. Először az esztergomi rádióban szórakoztatta a hallgatókat, majd a tévés világban is megmutatta sokoldalúságát.
Szülei kérésére egy "tisztességes" szakmát is kitanult, de szerelme mégis a média maradt.
 
Janicsák istván

István országos ismeretségét annak köszönheti, hogy a nyolcvanas években összeállt a Veresegyházi Asszonykórussal. Ám most úgy döntött, hogy szakácstudományával fogja elkápráztatni a Vacsoracsata nézőit.

Keleti Andrea

Andi 12 évesen kezdett el táncolni. Kiskorában ifjúsági magyar bajnok volt, később pedig 10-szeres magyar bajnok. Profiként már férjével táncolt és együtt is számos sikert értek el. Táncolni Olaszországban, Ausztriában és Németországban tanult.
Jelenleg saját tánciskolával büszkélkedhet. Tanítványai sikert sikerre halmoznak, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a Szombat esti láz című műsorban Csonka Andrást is profi táncossá képezte.
 




A bejegyzés trackback címe:

https://vacsoracsata.blog.hu/api/trackback/id/tr21424972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szocs agota 2008.04.16. 17:16:56

A Dani nekem tetszet kar hogy nem voltam oott:(nekem o volt a legjobb

rz 2008.04.17. 12:46:07

Nem értem miért, de Janicsákról süt a rosszindulat. Olyan nagyon magába keseredett ember lett.
Ábel nitát eddig elég agyalágyultnak gondoltam, de nagyon tetszik a humora és a személyisége, jókat röhögtem a beszólásain, amikor ő főzött!:D
Keleti Andrea nagyon karót nyelt, semmi áron nem engedné el magát, van humora azért, de nem az a fergeteges.:)
Falusi Mariann laza, ahogy gondoltam, bár majd főzés közben derül ki igazán.

Ez elég jó csapat. Eddig nagyon jó volt az ember választs (kivéve Hajdút!!), míg a másik csatora igyekszik mindig műbalhékat generálni, nagyon szánalmas. És őszintén szólva szívesebben nézek vidám társasáot, mint civakodót!:))

A múlt heti halas még a saját színvonalát is alulmúlta az igénytelenségével és az idióta vendégeivel (Lui Padre, Duckie, Zámbó Árpi.. és a legnagyobb csalódás Kasza Tibi!).
Úgyhogy eddig nem tudtam eldönteni melyik főzős műsor a jobb, de mostmár kétségkívül mondhatom, hogy ez!!:))

rz 2008.04.17. 12:49:23

Kihagytam István Dánielt, ő is abszolút pozitív csalódás volt! Sose gondoltam, hogy ennyire jó humora van és ilyen laza!

Mondjuk nagyon nem értek azzal egyet, hogy jó pasinak titulálják, de ízlések és pofonok.:) Nekem ezzel a nagyon vékony hosszú fejjel, amire ráadásul rövid, felfelé zselézett hajat csinál, ami még megnyújtja olyan mint egy hosszúra nyúlt manó!:D

De a lényeg, hogy jófej.


süti beállítások módosítása